Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Eurocine Vaccines ingår avtal med huvudägare om inlösen av teckningsoptioner

Vaccinbolaget Eurocine Vaccines har avtalat om säkerställande av teckningsoptioner och garantiteckning med huvudägaren Flerie Invest om ungefär 50 procent av emissionsvolymen av teckningsoptionerna TO 4. Parterna har även ingått teckningsförbindelser om ytterligare 11,4 procent. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sammanlagt har Eurocine Vaccines och Flerie Invest avtalat om teckningsförbindelser och garantiteckning motsvarande 61,4 procent av emissionsvolymen för TO 4. I samband med säkerställandet har Flerie Invest ingått avtal om lock up avseende 100 procent av sitt aktieinnehav, motsvarande 13 procent av den totala andelen kapital och röster.

Genom företrädesemissionen, som styrelsen beslutade om i maj förra året, emitterades ungefär 3,16 miljoner teckningsoptioner. Under kommande teckningsperiod har innehavare möjlighet att teckna en ny aktie för varje teckningsoption.

Utnyttjandeperioden pågår mellan 14 och 28 mars.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Eurocine Vaccines

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Eurocine Vaccines

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt