Nyhet

Football Dreamz uppnår över 40 miljoner tittare i Nigeria, ger reklamintäkter på nära en halv miljon

Talangtävlingsbolaget Nexar uppger i ett pressmeddelande att tv-programmet Football Dreamz har setts av mer än 40 miljoner tittare i Nigeria och genererat reklamintäkter på cirka 450 000 kronor.

Programmet har sänts i 13 episoder mellan december 2021 och januari 2022. Enligt Nexar var mottagandet så pass starkt att tv-kanalen NTA valde att sända programmet i repris under maj.

"Det är mycket tillfredsställande att vi redan under första säsongen kommer att uppnå tittarsiffror på +40 miljoner enligt Tv-kanalen NTA. Vi visste att det fanns en stark tro på Football Dreamz från NTA:s sida, men att vi skulle uppnå +40 miljoner tittare överraskade. Vi diskuterar ett nytt Tv-distributionsavtal för nästa säsong av Football Dreamz som bli mer utvecklat och kommer att generera ännu högre tittarsiffror och betydande intäkter", säger Joachim Kamph, vd för Nexar.

Vinnaren i Football Dreamz, Loukman Farou Moussa, tecknade ett ettårigt avtal med Hammarby IF i februari.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nexar Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nexar Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt