Nyhet

Fragbites

Fragbites förvärvschef blir vd - tidigare vd redo för operativ styrelseroll

Mobilspelsutvecklaren och esport-bolaget Fragbites förvärvschef och vice vd Marcus Teilman har utsett till ny vd vd med tillträde i samband med årsstämman den 25 maj. Avgående vd Stefan Tengvall har informerat valberedningen att han är redo för en operativ roll i styrelsen.

- Jag har varit vd och koncernchef för Fragbite Group i över två år och lagt grunden till den resan vi nu är inne på. Vi är idag ett kassaflödepositivt bolag som framgångsrikt noterades på Nasdaq First North Growth Market i juli 2021, så det känns naturligt för mig att lämna vidare stafettpinnen till Marcus, säger Stefan Tengvall i ett pressmeddelande.

- Fokus kommer fortsatt att ligga på lönsam tillväxt och att bygga vidare på vår långsiktiga strategi. Vi har under det senaste året lagt en solid grund att stå på. Nu ska vi se till att utvinna ännu mer synergier mellan våra olika koncernbolag, men även fortsätta växa via fler kvalitativa förvärv, kommenterar Marcus Teilman.

Teilman har tidigare vd-erfarenhet från Acroud och sitter i styrelserna hos Creddo och Mentimeter.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Fragbite

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Fragbite

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt