Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Garo lanserar ny plattform för destinationsladdning

Elinstallationsbolaget Garo lanserar i slutet av november ett nytt produktprogram inom destinationsladdning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Destinationsladdarna bygger på en ny teknisk plattform och kommer innefatta produkter och smarta tjänster för hemmabruk i villa, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och publik miljö.

Lanseringen av plattformen innebär att Garo flyttar fram positionerna avseende tillgång till elektronik, smarta tjänster samt storskalig produktion i och med investering i ny produktions- och logistikanläggning i Polen.

"Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder marknadens säkraste produkter och lösningar inom elbilsladdning. Genom vår ambitiösa satsning på produktutveckling gör vi det möjligt", säger Patrik Andersson, vd och koncernchef på Garo.

"Lanseringen är Garos största satsning någonsin. De nya destinationsladdarna premiärvisas på London EV Show den 29 november till 1 december samt på eCar Expo den 2 till 4 december i Göteborg", säger Patrik Andersson.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Garo

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Garo

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt