Haypp Group vill nå 5 miljarder i omsättning 2025 enligt nya finansiella mål
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Haypp Group vill nå 5 miljarder i omsättning 2025 enligt nya finansiella mål

Snusåterförsäljaren Haypp Group håller idag kapitalmarknadsdag i Stockholm och presenterar inför det nya finansiella mål för 2025. Bland annat vill företaget nå en nettoomsättning på 5 miljarder kronor, framgår det av ett pressmeddelande.

Försäljningstillväxten är tänkt att komma endast från organisk tillväxt. Expansion inom närliggande kategorier och på nya marknader står i fokus.

Bolaget förväntar sig även att nå en hög ensiffrig justerad ebit-marginal i den nuvarande kärn- och tillväxtverksamheten. Därtill vill Haypp äntra andra marknader i Europa och återinvestera runt 1-2 procentenheter av den justerade ebit-marginalen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Haypp Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Haypp Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.