Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hilbert

Hilbert Group redovisar röda siffror för Q4 och för 2021

Investeringsbolaget Hilbert Group redovisar ett negativt resultat för både Q4 och helåret 2021. På kvartalsbasis var fjärde kvartalet en försämring jämfört med fjolåret sett till lönsamhet - men omsättningen steg kraftigt från låga nivåer.

Omsättningen steg till 5,7 miljoner kronor (0,1).

Rörelseresultatet blev -3,3 miljoner kronor (-0,3). 900 000 kronor attribueras till noteringen på Nasdaq First North.

Resultatet efter skatt blev -1,9 miljoner kronor (-0,3).

Resultat per aktie hamnade på -0,04 kronor (-0,33).

- Mot denna kaotiska och dystra bakgrund (i Ukraina, red. anm.) tror vi att digitala tillgångar kommer att bli den bäst presterande tillgångsklassen under många år framöver - delvis dels på grund av sektorns höga grad av innovation och naturliga plats i den fortsatta digitaliseringen av världen, och delvis på grund av dess globala och opolitiska, decentraliserade karaktär, kommenterar vd Niclas Sandström.

Hilbert Group, MkrQ4-2021Q4-2020Förändring
Nettoomsättning5,70,15 600,0%
Rörelseresultat-3,3-0,3
Nettoresultat-1,9-0,3
Resultat per aktie, kronor-0,04-0,33


http://media.finwire.com/media/FWS006FC45-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hilbert Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Hilbert Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.