Nyhet

Hoi

Hoi Publishings nyintroduktion tecknades till 31 procent, aktien börjar handlas den 8 juli

Bokförlaget Hoi Publishing meddelar att erbjudandet att teckna B-aktier i bolaget inför noteringen på NGM Nordic SME tecknades till 6,1 miljoner kronor, motsvarande 31 procent av erbjudandets totala volym. Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet omfattades till 30 procent av teckningsförbindelser samt garantiförbindelser. Bolaget tillförs 78 nya aktieägare och har därmed totalt 6 000 aktieägare efter genomförd emission och ägarspridning via Dividend Sweden. Första dag för handel på NGM Nordic SME är planerad till den 8 juli. Aktien kommer handlas med kortnamnet HOI B.

Hoi Publishing emitterar 1,35 miljoner B-aktier till teckningskursen 4,50 kronor per aktie och tillförs 6,1 miljoner kronor före emissionskostnader. Bolaget har därefter totalt 9,92 miljoner aktier utestående.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hoi Publishing

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Hoi Publishing

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt