Hoodin rapporterar en avtagande tillväxttakt för december, fokus på aktivering av licenser
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hoodin rapporterar en avtagande tillväxttakt för december, fokus på aktivering av licenser

Hoodin

Mjukvarubolaget Hoodins tillväxt i pipeline för 2021 års sista månad visar på en avtagande tillväxttakt för december, dels då fokus legat på att bearbeta kunder och partners för att öka aktivering av licenser samt att månaden i sig är kortare på grund av jul- och nyårshelger. Det framgår av en månadsuppdatering, enligt ett pressmeddelande.

Under perioden har bearbetning av nya prospekt i pipeline varit dels inom medtech och pharma, men även inom de segment som tillräknas inom "nya branscher". Efter december sammanställs nettoökningen till 2,5 procent inom medtech och pharma, jämfört mot utfallet efter november.

För perioden är det små ändringar eller inga inom public service och tourism då fokus fortsatt varit riktad mot medtech och pharma samt även avslutande arbete inför lansering av nya bransch-lösningar.

För segmentet nya branscher noteras en större ökning under december, med 15 procent. Dessa lösningar kommer att lanseras på marknaden till fullo inom den närmaste tiden.

Under december var nettoökningen av antalet licenser som förväntas användas med 2,5 procent jämfört med november och steg från 1 454 till 1 489. Ökningen härleds till både nya och större partners för perioden och att slutkunder gjort en avsiktsförklaring för användande av Hoodin.

Bolaget har sedan slutet av hösten 2021 förflyttat fokus från att öka pipeline av licenser till att bearbeta dessa leads till att bli aktiva licenstagare, vilket är den främsta anledningen till att nettotillväxten avtar under december.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Hoodin

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Hoodin

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt