Nyhet

Hugo

Hugo Boss redovisar rekordstarka siffror för Q4

Tyska modejätten Hugo Boss redovisar rekordstarka siffror för det fjärde kvartalet och företaget slår sin tidigare höjda prognos. Aktien stiger i den tyska förhandeln.

Omsättningen steg 55,4 procent till 906 miljoner euro (583). Utfallet kan jämföras med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 861. Andelen intäkter från digitala kanaler ökade till 20 procent. Momentum från det tredje kvartalet förstärktes under det fjärde kvartalet.

Rörelseresultatet blev 100 miljoner euro (13) preliminärt. Rörelsemarginalen var 11,0 procent (2,2).

Hugo Boss släpper en fullständig rapport den 10 mars.

Hugo Boss, MEURQ4-2021KonsensusFörändring mot konsensusQ4-2020Förändring
Nettoomsättning9068615,2%58355,4%
Rörelseresultat10013669,2%
Rörelsemarginal11,0%2,2%
Konsensusdata från Bloomberg

http://media.finwire.com/media/FWM006CCE7-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hugo Boss

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Hugo Boss

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt