Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Imint kommenterar styrelseledamots aktieförsäljningar

Mjukvarubolaget Imint kommenterar i ett pressmeddelande styrelseledamoten Öjvind Norbergs aktieförsäljningar, vilka har rapporterats till Finansinspektionens insynsregister.

"Öjvind Norberg har sedan drygt 15 år tillbaka varit den största privata delägaren i bolaget. Då Öjvind sedan ett antal år är pensionerad så finns det en önskan om att delvis trappa ner engagemanget. Öjvind har av denna anledning sålt en mindre del av sina Imint-aktier", skriver bolaget.

- Anledningen till att jag sålt av en mindre del av mina Imint-aktier är helt enkelt att jag sedan sju år tillbaka är pensionerad och nu vill satsa mer på min fritid och min familj. Jag har sedan drygt 15 år tillbaka, sedan bolaget grundades 2007, varit den största privata delägaren i bolaget. Jag tror fortsatt mycket på bolagets innovativa framtid - och jag är fortfarande en av de allra största privata delägarna, kommenterar Öjvind Norberg.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om IMINT

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien IMINT

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt