Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Initiator Pharma har slutfört dosering i IPTN2021-programmets fas-I studie

Forskningsbolaget Initiator Pharma meddelar att samtliga 24 försökspersoner har genomgått det sista besöket i fas 1-delen av IPTN2021-programmet, som syftar till att behandla trigeminusneuralgi.

De kliniska data som erhållits kommer nu att genomgå datagranskning, kvalitetsanalys och statistisk analys. Resultat väntas presenteras i slutet av andra kvartalet.

“Jag är mycket glad över att vi har kunnat slutföra den kliniska fasen i denna explorativa fas I-studie relativt snabbt. Detta är den första kliniska studien i vårt IPTN2021-program där läkemedelssubstansen IP2015 används för att behandla smärta. Studien kommer att ge viktig information om smärtrelaterad effekt, biomarkörer och säkerhet för att stödja den planerade kliniska utvecklingen av IP2015. Vi ser fram emot att erhålla dessa data och använda dem för att utforma nästa kliniska studie riktad mot särläkemedelsindikationen trigeminusneuralgi”, kommenterar Claus Elsborg Olesen, vd Initiator Pharma.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Initiator Pharma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Initiator Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.