Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Initiator Pharma rekryterar Christina Guldberg - ska hjälpa till att stärka kliniska utvecklingen

Forskningsbolaget Initiator Pharma förstärker sin kliniska utveckling genom att rekrytera Christina Guldberg till den nya rollen Senior Director, Director Clinical Development and Outcomes Research (Rare Diseases). Det framgår av ett pressmeddelande.

Guldberg kommer närmast från Orphazyme där hon varit Director Clinical Outcomes. Hon tillträder på Initiator Pharma den 1 mars.

”Med tre pågående kliniska program kommer Christina att bli ett viktigt tillskott till vårt kliniska utvecklingsteam. Christinas erfarenhet av läkemedelsutveckling, patientcentrerad klinisk utveckling, uppföljande forskning och hennes perspektiv på marknadsaccess är unik och kommer att vara avgörande i våra ansträngningar att stärka Initiator Pharmas profil inom sällsynta sjukdomar, med fokus på IPTN2021-programmet inriktat mot den neuropatiska smärtsjukdomen trigeminusneuralgi. Hon kommer också att spela en nyckelroll i vårt arbete med att positionera våra läkemedelskandidater med optimala parametrar och endpoints i syfte att förbereda för kommande utvärderingar av regulatoriska tillsynsmyndigheter samt diskussioner med betalarna”, säger Initiator Pharmas vd Claus Elsborg Olesen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Initiator Pharma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Initiator Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.