Johnson & Johnson öppnar ny FoU-anläggning i San Francisco
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Johnson & Johnson öppnar ny FoU-anläggning i San Francisco

Läkemedelsjätten Johnson & Johnson har öppnat ett nytt forsknings- och utvecklingscenter vid San Francisco Bay Campus, enligt ett pressmeddelande.

Den nya anläggningen upptar en storlek på nästan 18 600 kvadratmeter och hyser upp till 400 anställda. Det är dubbelt så mycket FoU-personal som J&J har idag i området.

“Campuset sammanför viktig vetenskaplig och teknisk kapacitet genom att samlokalisera Janssen FoU, Johnson & Johnson Innovation och Johnson & Johnson Technology”, heter det.

J&J:s chef för campuset, James Merson, säger att centret kommer att ytterligare stärka FoU-förmågan och förändra hur bolaget utvecklar nya läkemedel på ett snabbare och mer effektivt sätt.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Johnson & Johnson

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Johnson & Johnson

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.