JS Security förlänger avtal värt 5,3 miljoner kronor
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

JS Security förlänger avtal värt 5,3 miljoner kronor

JS

Cybersäkerhetsbolaget JS Security har förlängt sitt samarbete med en svensk fordonstillverkare, i enlighet med det ramavtal som ingicks i januari 2021. Förlängningen, som träder i kraft omgående, uppgår till ett samlat värde om 5,3 miljoner kronor och gäller under hela 2024. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Vi är mycket glada över det fortsatta förtroendet vi fått. Att ha både ramavtalet och avtalsförlängningarna på plats är en bekräftelse på förmåga att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och utveckla relationen med kunden under året,'' säger Mårten Bergsten, vd, JS Security.

Samarbetet inkluderar i den ena delen IT-tjänster såsom drift, underhåll, support, projektledning samt förvaltning och utveckling av applikationer. Här inkluderas även licenskostnader och driftkostnader för den tekniska plattformen. Den andra delen innefattar huvudsakligen konsulttjänster för administration av applikationen.

Utöver det initiala avtalsvärdet om 5,3 miljoner kronor, ser JS Security möjligheter att utöka samarbetet ytterligare med kunden under året. Eventuell ytterligare ersättning baseras på överenskommen timdebitering för arbete som överstiger de förutbestämda timmarna i enlighet med avtalen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om JS Security

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien JS Security

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt