Nyhet

JS

JS Security genomför riktad emission till garanter

Cybersäkerhetsbolaget JS Security har beslutat om att genomföra en riktad emission till garanter i samband med den avslutade företrädesemissionen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Emissionen omfattar 187 106 aktier till teckningskursen 1,20 kronor per aktie, en rabatt på cirka 10 procent jämfört med den volymviktade snittkursen för JC Securitys aktie under perioden 6-12 juli.

Betalning kommer att ske genom kvittning av respektive teckningsberättigades fordran på bolaget avseende garantiersättning.

JS Securitys företrädesemission syftade till att bland annat säkra tillräckligt med rörelsekapital för att bygga upp en säljstruktur för Apex och Anolyx, samt för att kunna fortsätta utvecklingsarbetet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om JS Security

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien JS Security

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt