Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kempower siktar på en tidigare etablering i USA

Finska laddutrustningsbolaget Kempower tidigarelägger planerna för en etablering i USA. Bolaget siktar nu på att göra entré i slutet av 2023, jämfört med ursprungliga målet 2025. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kempower aviserar sina planer i en uppdatering av tillväxtstrategin.

"Vi ser att marknaden för laddning av elfordon i USA fortfarande ligger efter Europa. Den amerikanska marknaden beräknas dock växa snabbt. Vi vill vara en del av denna utveckling, och vi är fast beslutna att göra det nu när marknaden växer fram med stöd av den landsomfattande handlingsplanen för laddning av elfordon", säger vd Tomi Ristimäki.

I samma pressmeddelande upprepas bolagets "go-to-market"-strategi samt innovationsstrategi. De kortsiktiga utsikterna gäller också fortsatt.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Kempower

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Kempower

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.