Laddoperatören Eways vinner upphandling för laddinfrastruktur vid köpcentrum i Sverige
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Laddoperatören Eways vinner upphandling för laddinfrastruktur vid köpcentrum i Sverige

Laddoperatören

Den svenska laddoperatören Eways vinner en stor laddinfrastruktur-affär inom köpcentrum i Sverige. Det handlar om Unibail-Rodamco-Westfield som genomfört en upphandling som innebär att cirka 200 nya publika laddare ska installeras vid Westfield Mall of Scandinavia, Westfield Täby centrum och Nacka Forum. Det framgår av ett pressmeddelande som Finwire tagit del av.

– Det är jätteroligt att URW valde Eways. Vi har redan ett nära samarbete och får nu ansvar för alla delar av laddinfrastrukturen i den här satsningen. Det är ett fint förtroende och vi ser fram emot att tillsammans med URW fortsätta driva på omställningen till ett fossilfritt samhälle, säger Robert Hägg, säljchef på Eways.

Eways har sedan tidigare driftansvar för laddplatserna i Westfield Täby centrum och Nacka Forum. I och med upphandlingen tar bolaget även över driften i Westfield Mall of Scandinavia, som Vattenfall tidigare ansvarat för.

När Mall of Scandinavia är klar med sin installation i januari kommer de att ha totalt 155 laddplatser, den högsta siffran för ett köpcentrum i Sverige. En full laddning av en normalstor elbil kostar cirka 160 kronor, med en batterikapacitet på 40 kWh.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.