Nyhet

Lamor

Lamor gör vinstuppjustering - förväntar sig minst 120 miljoner euro i intäkter 2022

Miljölösningsbolaget Lamor höjer sin guidning och förväntar sig att omsätta minst 120 miljoner euro under 2022. Samtidigt ska justerat ebit-resultat landa på åtminstone 14 miljoner euro, enligt ett pressmeddelande.

Samtidigt väntar sig bolaget preliminära intäkter om 43 miljoner euro i första kvartalet - med 6 miljoner i justerat ebit.

- Höjningen av prognoserna för intäkterna och det justerade ebit-resultatet har bland annat att göra med miljöåtgärder och saneringsprojekt som inleddes i början av 2022 och som har visat sig vara mer omfattande och ta längre tid än väntat, skriver bolaget.

Tidigare prognostiserades intäkter om 110 miljoner euro och ett justerat rörelseresultat om minst 12 miljoner.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Lamor

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Lamor

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt