Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mapspeople

Mapspeople ingår strategiskt partnerskap med eventplattformen Swapcard

Danska mjukvarubolaget Mapspeople har ingått ett strategiskt partnerskap med event- och communityplattformen Swapcard. Det framgår av ett pressmeddelande.

Målet med samarbetet är att integrera Mapspeoples tjänst MapsIndoors i Swapcards app, för att med den navigationen underlätta möten mellan människor under events.

Swapcard har idag kunder i USA och EMEA-regionen och under 2020 genomfördes över 1 500 hybrid och virtuella events med hjälp av Swapcards eventplattform.

"Med MapsIndoors blir det enkelt att hantera och optimera en annars statisk och icke-interaktiv karta. Swapcard vill underlätta livet för evenemangsbesökare och arrangörer, vilket är ett mål vi enkelt kan relatera till, och som kan stödjas med MapsIndoors-plattformen", uppger Mapspeoples CCO, Jannik Brouwers.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om MapsPeople

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien MapsPeople

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt