Medhelp Care fick flera nya kunder till sin SaaS-plattform i mars
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Medhelp Care fick flera nya kunder till sin SaaS-plattform i mars

Företagshälsovårdsbolaget Medhelp Care adderade flera nya strategiskt viktiga kunder till sin SaaS-plattform i mars. Det framgår av ett pressmeddelande.

De nya kunderna förklaras bestå av ett antal tusen nya användare, som nu får tillgång till bolagets plattform för digital företagshälsa. Bland de som anslöt finns bland annat en större kommun i Stockholmsområdet samt en stor internationell e-handelsplattform.

"Genom att ansluta nya kunder ger vi fler företag möjlighet till friskare medarbetare och en hälsosammare arbetsplats samt att effektivisera sin verksamhet och minska sina kostnader relaterade till sjukfrånvaro", kommenterar Medhelps vd Tobias Ekros.

Bolaget beskriver de nya tillskotten som en bra grund för fortsatt tillväxt i enlighet med sin strategi och tillväxtmodell.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Medhelp Care

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Medhelp Care

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.