Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Medhelp Cares plattform för företagshälsa passerar 200 000 användare i Sverige och Danmark

Företagshälsovårdsbolaget Medhelp Care har nu över 200 000 användare i Sverige och Danmark på sin plattform för digital företagshälsa. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tillströmningen av antalet nya användare landade på tio procent under det andra kvartalet, jämfört med samma period i fjol.

"Jag är mycket glad att se att vi fortsätter växa antalet användare. Vi gör det i stor del genom vår uttalade tillväxtstrategi där vi många gånger inleder samarbeten med större företag i mindre omfattning för att sedan successivt utöka antalet anslutna enheter, avdelningar och medarbetare", kommenterar Medhelp Cares vd Tobias Ekros.

Tillväxten förklaras ha drivits inom bland annat bygg-, tillverknings- och läkemedelsindustrin samt genom utökningar hos befintliga kunder kopplat till hotell- och detaljhandeln.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Medhelp Care

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Medhelp Care

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt