Nyhet

Neles lanserar ny organisationsstruktur

Finska industribolaget Neles tillkännager en ny organisationsstruktur som ska påskynda implementeringen av strategin och göra bolaget bättre anpassat till kundernas specifika krav. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den nya strukturen, som börjar gälla från och med den 7 februari, kommer att se Neles ha tre nya affärsverksamheter; Projects, MRO and Service och Valve Controls and Actuators. Man kommer också att ha en ny global funktion,. Products and Solutions, som ska utveckla branschspecifika strategier och erbjudanden, inklusive produkthantering och forskning och utveckling.

Enligt vd Simo Sääskilahti kommer den nya mer kundcentrerade organisationen att möjliggöra det för bolaget att ”driva tillväxt på marknader där det finns outnyttjad tillväxtpotential och förbättra vår förmåga att betjäna våra kunder under hela livscykeln för deras anläggningar”.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Neles

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Neles

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt