Nyhet

Nexar

Nexar rapporterar oförändrad rörelseförlust i fjärde kvartalet

Talangtävlingsbolaget Nexar redovisar ingen omsättning i fjärde kvartalet 2021. Rörelseförlusten var oförändrad jämfört med motsvarande kvartal föregående år.

Nettoomsättningen uppgick till noll miljoner kronor (1,4). Aktiverat arbete för egen räkning var 3,9 miljoner kronor (0,0).

Rörelseresultatet blev -0,8 miljoner kronor (-0,8).

Resultatet före och efter skatt var -0,9 miljoner kronor (-0,8).

"Våra framtida intäkter ser vi främst komma ifrån TV-distributionsavtal, licensiering, reklam,
produktplacering, tävlingsmoment, röstningar och genom sociala plattformar/streaming plattformar", kommenterar vd Joachim Kamph i bokslutet.

Han säger vidare:

"I vår fotbollsverksamhet har vi fortsatt med att skapa samarbeten med ledande klubbar och akademier främst i Afrika men även i Europa. Vi fortsätter att bygga nätverk med kommersiella aktörer inom fotbollsindustrin i syfte att positionera Football Dreamz på en global marknad. När det gäller intäkter från vår spelarverksamhet ser vi dessa komma under 2023 när några av spelarna börjat spela regelbundet i sina europeiska klubbar".

Avslutningsvis säger Joachim Kamph: "Vi står nu inför en spännande tid där vi nu måste börja kapitalisera på våra investeringar under året. Fokus blir att utveckla vårt TV reality program Football Dreamz och skapa olika intäktströmmar från programmet".

Nexar, MkrQ4-2021Q4-2020
Nettoomsättning0,01,4
Rörelseresultat-0,8-0,8
Resultat före skatt-0,9-0,8
Nettoresultat-0,9-0,8


http://media.finwire.com/media/FWS006F453-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nexar Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nexar Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt