Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Orderhero

Orderhero skjuter på sin notering på First North efter besked från Skatteverket

Orderhero har beslutat att återkallar sin ansökan till Nasdaq First North och skjuter därmed upp sin notering vars första handelsdag var planerad till den 21 april. Det framgår av ett pressmeddelande.

Styrelsen har efter noga övervägande bestämt att Orderhero ska skjuta upp noteringen med anledning av nya och ändrade besked från Skatteverket. Orderhero ska säkerställa att bolagets produkter är den i särklass och överlägset bästa lösningen på marknaden samt undanröja alla tvivel för bolagets stabilitet och framtid. Förhandlingar med flera av marknadens ledande kassasystem befinner sig just nu i det absoluta slutskedet, skriver Orderhero.

Bolaget har meddelat Nasdaq First North att man avser att återuppta sin ansökan om notering.

- Jag vill börja med att tacka alla aktieägare och det stora antalet nya investerare som har visat intresse i att överteckna i erbjudandet för ert förtroende och visade stöd. Jag som varit mest delaktig i bygget av det bolag som Orderhero är idag med de tjänster och den inriktning vi tagit är efter ett långt övervägande i samråd med styrelsen tryggare med att vi som bolag skjuter på noteringsprocessen så vi hinner presentera ett ännu starkare erbjudande som vi jobbar på att lansera inom kort, kommenterar Aleksandar Goga, grundare och styrelseordförande.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Orderhero

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Orderhero

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt