Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ortoma kan göra anpassad version av OTS Hip

Medicinteknikbolaget Ortoma har kommit överens med DePuy Synthes om ett icke-bindande term sheet gällande utveckling och distribution av en anpassad version av Ortoma Treatment Solution för höftledskirurgi, OTS Hip. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Ortoma är mycket glada över att ha nått denna överenskommelse eftersom det är ett viktigt steg för Ortoma att utveckla och bredda samarbetet med DePuy Synthes. Parterna kommer nu att arbeta med att förhandla fram ett slutgiltigt avtal som kommer att ge tillgång till globala distributionsrättigheter utanför Japan för den anpassade versionen av OTS Hip", säger vd Linus Byström i en kommentar.

Några finansiella detaljer anges inte. Ortomas potentiella intäkter kan vara en kombination av utvecklingsavgifter, fasta avgifter och löpande rörliga avgifter.

Nästa steg är att nå ett bindande avtal. Avtalet är globalt exklusive Japan och har ett förbehåll om myndighetsgodkännande. Avtalslängden är inledningsvis sju år.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Ortoma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Ortoma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt