Nyhet

Pagero

Pagero Group tecknar avtal med Maltas regering

Affärsnätverksbolaget Pagero Group har undertecknat ett avtal med Maltas regering för tillhandahållande av nätverks- och e-faktureringstjänster för alla dess avdelningar, enheter, regionala myndigheter och lokala råd. Det framgår av ett pressmeddelande.

Malta kommer implementera Pageros infrastruktur och standarder för att göra det möjligt för landet att uppfylla sina skyldigheter gentemot det europeiska direktivet om e-fakturering vid offentlig upphandling som råder. Det kommer också ge nya kanaler för den maltesiska offentliga förvaltningen, där de kommer kunna ta emot e-fakturor från leverantörer.

"Vi välkomnar Maltas regering som ny kund till Pagero och är glada att de tar dessa steg mot underlättande av digital handel i landet. Jag tror att deras val av Pagero bekräftar vår position som en ledande spelare inom compliance gällande e-dokument", kommenterar Pageros vd Bengt Nilsson.

Avtalet väntas inte ha en signifikant inverkan på Pageros räkenskaper.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Pagero Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Pagero Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt