Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Pagero

Pagero Groups uppköpserbjudande på Tungsten har förfallit

Affärsnätverksbolaget Pagero Groups uppköpserbjudandet på Tungsten på 48 pence per aktie
som lämnades den 19 maj har förfallit. Det framgår av ett pressmeddelande.

Pageros styrelse noterar det offentliggörande som gjordes av Tungsten tidigare idag som bekräftar att det så kallade "scheme of arrangement" i förhållande till det rekommenderade kontanterbjudandet på Tungsten på 55 pence per aktie från Project California Bidco, ett nybildad bolag indirekt ägt av Kofax Parent Limited, nu har trätt i kraft. Följaktligen bekräftar Pagero att dess erbjudande nu har förfallit.

Pagero hade erhållit erhållit giltiga accepter av erbjudandet motsvarande 65 237 stamaktier i Tungsten, representerande 0,05 procent av stamaktierna i Tungsten som erbjudandet omfattar.

Det totala antalet stamaktier i Tungsten som Pagero redan äger, tillsammans med det antal aktier som giltiga accepter i erbjudandet har erhållits för, till 207 340 stamaktier i Tungsten, representerande 0,16 procent av alla emitterade aktier i Tungsten.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Pagero Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Pagero Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt