Nyhet

Paxman tecknar första kontraktet för nya affärsmodellen kopplat till skalpkylning

Medicinteknikbolaget Paxman har tecknat sitt första kontrakt för nya affärsmodellen "buy and bill" med hälsovårdssystemet i New Jersey. I samband med avtalet har bolaget också lanserat en förbättrad version av Paxman HUB-tjänsten, enligt ett pressmeddelande.

Buy and bill utvidgar patienternas möjlighet att betala för sin egen behandling vid skalpkylning. Paxman erbjuder idag skalpkylning i USA till bara personer som kan betala för sin egen behandling eller har erhållit stöd från organisationer.

”En utökad åtkomst för patienterna har alltid varit av högsta prioritet för vår organisation. Paxman HUB support kommer att hjälpa både personal och patienter med verifiering av försäkringsförmåner och förhandsauktoriseringsprocesser, och Paxmans förbättrade Patient Assistance Program (PAP) kommer ge många fler patienter tillgång till skalpkylning", säger vd Richard Paxman.

Skalpkylning är en behandling som används för att motverka håravfall i samband med cytostatikabehandling.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Paxman

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Paxman

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt