Nyhet

Recyctecs valberedning föreslår att Thom Nilsson väljs till ny ordförande

Aktieägarna i miljöteknikbolaget Recyctec har sedan tidigare kallats till årsstämma tisdagen den 31 maj i Jönköping. Kallelsen kompletteras nu med valberedningens förslag till val av styrelseledamöter, enligt ett pressmeddelande.

Valberedningen föreslår att styrelsen minskar i storlek till fyra ledamöter. Nyval föreslås av Thom Nilsson som styrelseordförande och Tore Sylvester Jeppesen som styrelseledamot samt omval av styrelseledamöterna Lars Erik Hilsen och Joel Westerström. Nuvarande styrelseordförande Ketil Thorsen har sedan tidigare avböjt omval.

Thom Nilsson är i dag koncernchef på Nevotex. Han har många års erfarenhet som vd i flera bolag, och har tidigare lett företag från förlust till vinst. Han har lång internationell erfarenhet från flera branscher.

Tore Sylvester Jeppesen har många års erfarenhet med internationell affärs- och teknologiutveckling inom kemibranschen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Recyctec

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Recyctec

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt