Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Redeye

Redeye sänker sitt motiverade värde för Better Collective till 270 kronor (300)

Redeye sänker sitt motiverade värde för betting- och affiliatebolaget Better Collective till 270 kronor (300). Det framgår av en uppdragsanalys.

Under det tredje kvartalet steg Better Collectives omsättning till 59,7 miljoner euro och det justerade ebitda-resultatet landade på 14,6 miljoner euro.

"På det hela taget gör vi begränsade ändringar av våra uppskattningar för 2022, men vi sänker vår EBITDA för 2023-24E med 5 procent eftersom vi tar hänsyn till ytterligare effekter av övergången från CPA- till intäktsandelsbaserade kontrakt i USA", skriver Redeye i en kommentar.

Inför fotbolls-VM i Qatar ser utsikterna för Better Collective goda ut enligt Redeye.

"Även om resultatet för tredje kvartalet var något lägre än våra förväntningar var starten på fjärde kvartalet stark med intäkter på 26 miljoner euro i oktober, vilket motsvarar en organisk tillväxt på 35 procent."

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Better Collective

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Better Collective

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt