SAS: Stort intresse för nya konceptet 'Destination Unknown' - över 1 000 anmälde intresse
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

SAS: Stort intresse för nya konceptet 'Destination Unknown' - över 1 000 anmälde intresse

Flygbolaget SAS har öppnat för att Eurobonus-medlemmar skall kunna registrera sig för den nyligen introducerade flygupplevelsen "Destination Unknown". Inom loppet av minuter hade över 1 000 medlemmar anmält intresse för resan. Det skriver SAS i ett pressmeddelande.

Den 5 april flyger SAS Eurobonusmedlemmar från Köpenhamns flygplats till en för dem okänd destination, och resan äger rum fram till 8 april.

"Jag ser detta som ett roligt och innovativt koncept för SAS som jag är glad över att vi ska testa. Jag tror att många resenärer, precis som jag, är lockade av tanken på en okänd destination. Det ska bli extra roligt att få dela den här upplevelsen med andra reseentusiaster", säger Paul Verhagen, EVP och Chief Commercial Officer på SAS.

Samtliga platser ombord på flygningen är reserverade för SAS Eurobonus-medlemmar och kan endast köpas med Eurobonus-poäng.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om SAS

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien SAS

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.