Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Skistar kommer inte höja priserna trots stigande inflation

Skidanläggningsbolaget Skistar kommer inte höja sina priser, trots stigande inflation. Det säger vd Stefan Sjöstrand till Dagens Nyheter.

"Nej, man ska känna sig trygg när man bokar med Skistar. Vi har gjort det många är oroliga för och säkrat elen. Därför känner jag mig trygg och säker med det", säger Sjöstrand till DN.

Skistar kom med sin bokslutskommuniké tidigare under morgonen . Även i rapporten har man kommenterat prisjusteringar på grund av elkostnader.

"Vi har arbetat långsiktigt med våra elavtal till rimliga nivåer genom portföljförvaltning, vilket skapar trygghet både på kostnadssidan och för våra gäster, då vi inte har tvingats till större prisjusteringar", skrev Sjöstrand i en kommentar.

Tidigare har DN rapporterat om att flera skidanläggningar är oroliga inför högre elkostnader. Men Skistar säger att man inte känner samma oro eftersom man köper in elen på 4-årskontrakt.

https://www.dn.se/ekonomi/skistars-lofte-inga-hojda-liftpriser-trots-inflation/

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om SkiStar

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SkiStar

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt