Skolon inleder samarbete med Gleerups Utbildning
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Skolon inleder samarbete med Gleerups Utbildning

Digitala utbildningsbolaget Skolon har inlett ett partnerskap med svenska läromedelsföretaget Gleerups Utbildning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Samarbetet uppges ge möjlighet för Skolons användare att komma åt, använda och köpa hela Gleerups utbud av digitala läromedel direkt i Skolonplattformen.

Skolon har idag över 3 000 digitala skolverktyg, utbudet ökas nu av Gleerups som är den största utgivaren av digitala läromedel på den svenska marknaden sett till omsättningsvolym. Detta uppges ha en positiv påverkan på Skolons omsättning framöver.

Gleerups är ett av Sveriges ledande läromedelsföretag, kända för att hålla hög kvalitet och att ligga i framkant gällande utveckling av digitala läromedel. Gleerups titlar är de digitala läromedel som vi fått mest frågor kring från våra användare att kunna använda via Skolon. Därför känns det extra roligt att kunna säga att Gleerups utbud nu blir tillgängligt hos oss, säger Oliver Lundgren, vd för Skolon.

Gleerups läromedel kommer att vara köpbara i Skolons plattform från terminsstart i augusti, en teknisk integration kommer genomföras under hösten.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Skolon

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Skolon

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt