Nyhet

Smart

Smart Valor ingår partnerskap med finska Enable Banking

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, har ingått partnerskap med finska Enable banking om att erbjuda omedelbara köp av kryptovalutor via banköverföring. Det framgår av ett pressmeddelande.

Med den nya integrationen på plats behöver kunder inte vänta flera dagar på att få sina kryptovalutor överförda utan det sker direkt.

"Att använda ett kreditkort för att köpa kryptovalutor är väldigt enkelt och bekvämt. Kreditkortsleverantörer tar dock ibland ut höga avgifter. Med banköverföringar kan även stora belopp överföras nästan kostnadsfritt", säger Thomas Felber, teknikchef och medgrundare på Smart Valor. "Med den här lösningen kombinerar vi hastigheten på kreditkortsnätverket med kostnadseffektiviteten av en banköverföring. När kunderna har skickat pengarna krediteras kryptovalutan omedelbart på deras SMART VALOR-konto", tillägger han.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt