Nyhet

Smart

Smart Valor och Dukascopy Bank ska lansera tjänst för snabba kryptotransaktioner

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, och Dukascopy Bank, som har sitt säte i Schweiz, har ingått ett partnerskap för att förenkla köp och försäljning av kryptovalutor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kunderna kommer att kunna koppla samman sitt Smart Valor-konto med deras bankkonto hos Dukascopy Bank. Kunderna kommer att få tillgång till 176 par kryptovalutor på Smart Valors plattform.

Integrationen är klar och har testats. Tjänsten kommer att tillgänglig med start den 6 juli.

"Att göra transaktioner med digitala tillgångar tillgängliga för bankkunder är kärnan i vår B2B2C-strategi. Vi är glada att kunna lansera detta tjänsteerbjudande genom att samarbeta med en bank som står oss nära när det gäller innovationsmentalitet och som, precis som vi, är baserad i en av de mest prestigefyllda och välreglerade jurisdiktionerna - Schweiz. Två schweiziska finansteknikföretag som går samman för att leverera en bättre användarupplevelse och tillgång till digitala tillgångar - denna milstolpe kommer att visa vägen framåt för många traditionella finansinstitut som för närvarande överväger tillgängliga ingångsalternativ", uppger Smart Valors styrelseordförande och medgrundare Olga Feldmeier i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt