Nyhet

Smoltek förlänger utvärderingsavtal för CNF-MIM-kondensatorer

Nanoteknikbolaget Smolteks koncernbolag Smoltek Semi kommer förlänga utvärderingslicensavtalet gällande bolagets patenterade CNF-MIM-kondensatorer med "en global tillverkare av passiva komponenter" till slutet av juni. Det framgår av ett pressmeddelande.

Under perioden avses parterna definiera och komma överens om villkoren i ett samförståndsavtal för utveckling av en massproduktionsprocess för nämnda kondensatorer.

- Vi är mycket glada över att denna globala tillverkare av passiva komponenter, efter en omfattande utvärdering av vår teknologi, nu är beredda att ta samarbetet med oss till nästa nivå, kommenterar Smolteks vd Håkan Persson.

Samarbetet parterna emellan har förts sedan 2020. Ett samförståndsavtal väntas vara på bordet innan tidsfristen är slut, framgår det.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smoltek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smoltek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt