Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Solidx vittnar om stark marsförsäljning - har tecknat ramavtal värda 50 miljoner kronor

It-konsultbolaget Solidx har i mars tecknat ett ramavtal om leverans av IT-tjänster till ett värde om cirka 50 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det är offentliga kunder som har ingått avtal med bolaget. Solidx ingår även 11 nya konsultavtal som inbringar en årsintäkt om cirka 14,5 miljoner kronor, med en årsvinst på cirka 3 miljoner.

"Vi fortsätter vår tillväxtresa med positiva nyheter under mars månad. Förutom att nå nya konsultavtal vinner vi två anbudsområden i en konkurrensutsatt offentlig upphandling av IT-konsulttjänster med ett svenskt statligt bolag. Vi är oerhört glada över ramavtalet som bekräftar vår konkurrenskraft och förmåga att leverera högkvalitativa IT-konsulter", säger Filip Alexanderson, vd på Solidx.

I det tredje kvartalet i räkenskapsåret omsatte bolaget 27,7 miljoner kronor (18,6), vilket var nytt rekord för bolaget.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om SolidX

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SolidX

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt