Nyhet

Sozap

Sozap förbättrade sina nyckeltal i december jämfört med november

Gamingbolaget Sozap lämnar en statusuppdatering kring bolagets arbete med befintliga och nya speltitlar samt utveckling av nyckeltal under december 2021, enligt ett pressmeddelande.

Under december färdigställdes den uppdatering av Armed Heist som bolaget kommunicerat tidigare. Arbetet omfattade en versionsuppdatering av den underliggande spelmotorn från Unity som minskar filstorleken och prestandakraven och därmed gör spelet tillgängligt för fler. Denna nya version av Armed Heist lanserades i början av januari.

Genomsnittligt antal månatliga användare, MAU, uppgick till 773 000, en ökning med 2 procent mot föregående månad och en förväntad minskning med 17 procent jämfört med samma period föregående år.

Genomsnittligt antal dagliga användare, DAU, uppgick till 60 000, en ökning med 18 procent mot föregående månad och en minskning med 22 procent jämfört med samma period föregående år.

Genomsnittlig intäkt per daglig aktiv användare, ARPDAU, uppgick till 0,082 USD, en ökning med 10 procent mot föregående månad och en ökning med 13 procent mot föregående år.

Bolaget fortsätter arbeta aktivt med att utveckla och utvärdera spelet Legends of Libra med målsättning att lansera spelet globalt under första kvartalet 2022.

Spells and Loot inledde sin globala mjuklansering i december och bolaget fortsätter arbeta aktivt med att utveckla och utvärdera spelet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sozap

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sozap

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt