Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sozaps

Sozaps antal månatliga användare steg med 1 procent i april i årstakt

Gamingbolaget Sozaps antal månatliga användare, MAU, uppgick i april till 1,1 miljoner, en mindre ökning med 1 procent jämfört med samma månad föregående år och en minskning med 4 procent mot föregående månad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genomsnittligt antal dagliga användare, DAU, uppgick till 84 000, en ökning med 6 procent jämfört med samma period föregående år och en mindre minskning på 1 procent mot föregående månad.

Genomsnittlig intäkt per daglig aktiv användare, ARPDAU, uppgick till 0,064 dollar, en minskning med 27 procent mot föregående år och en ökning med 2 procent mot föregående månad.

- MAU och DAU är i linje med våra förväntningar och visar på en styrka i den organiska trafik som sker till speltiteln Armed Heist trots minskade marknadsföringsaktiviteter under perioden. Minskningen av ARPDAU kan förklaras med att tidigare nedstängningar och restriktioner under pandemin tagits bort under första kvartalet 2022 men beror också på en ökad organisk trafik från svagare marknader, kommenterar vd Rade Prokopovic.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Sozap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Sozap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt