Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sozaps

Sozaps antal månatliga användare steg med 1 procent i april i årstakt

Gamingbolaget Sozaps antal månatliga användare, MAU, uppgick i april till 1,1 miljoner, en mindre ökning med 1 procent jämfört med samma månad föregående år och en minskning med 4 procent mot föregående månad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genomsnittligt antal dagliga användare, DAU, uppgick till 84 000, en ökning med 6 procent jämfört med samma period föregående år och en mindre minskning på 1 procent mot föregående månad.

Genomsnittlig intäkt per daglig aktiv användare, ARPDAU, uppgick till 0,064 dollar, en minskning med 27 procent mot föregående år och en ökning med 2 procent mot föregående månad.

- MAU och DAU är i linje med våra förväntningar och visar på en styrka i den organiska trafik som sker till speltiteln Armed Heist trots minskade marknadsföringsaktiviteter under perioden. Minskningen av ARPDAU kan förklaras med att tidigare nedstängningar och restriktioner under pandemin tagits bort under första kvartalet 2022 men beror också på en ökad organisk trafik från svagare marknader, kommenterar vd Rade Prokopovic.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sozap

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sozap

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt