Nyhet

Spac-bolaget

Spac-bolaget Tbd30 redovisar som väntat ett mindre negativt resultat

Spac-bolaget Tbd30 redovisar som väntat ett mindre negativt resultat för det andra kvartalet i räkenskapsåret, november-januari.

Rörelseresultatet blev -2,2 miljoner kronor. Resultatet före skatt var -0,7 miljoner kronor. Resultatet efter skatt blev -0,7 miljoner kronor. Resultat per aktie hamnade på -0,07 kronor.

"Tbd30 fortsätter sökprocessen efter ett spännande och värdeskapande målbolag. Den etablerade metodiken används för att genom egen analys och via kontaktnät hitta och därefter utvärdera potentiella målbolag. tbd30 söker efter lönsamma nordiska bolag verksamma inom affärstjänster med god organisk tillväxt", skriver vd Anders Lönnqvist i en kommentar.

Han fortsätter.

"Under sökprocessens gång har två grupper av potentiella målbolag utkristalliserats: de som är mer mogna och står redo för den publika marknaden som ett naturligt nästa steg, och de som befinner sig i en tillväxtfas vilken kan accelereras av tillgång till denna marknad. Vi ser att Tbd30 kan vara en partner till bolag inom båda grupperna."

Tbd30, MkrQ2-2021/2022
Rörelseresultat-2,2
Resultat före skatt-0,7
Nettoresultat-0,7
Resultat per aktie, kronor-0,07


http://media.finwire.com/media/FWM00700B0-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om tbd30

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien tbd30

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt