Nyhet

Storytel

Storytel förvärvar rättigheter till Silfverbielke-serien

Ljudboksspecialisten Storytel har ingått avtal om att förvärva rättigheterna till den svenska crime-serien om karaktären Christopher Silfverbielke av Dag Öhrlund och Dan Buthler. Det framgår av ett pressmeddelande.

Storytel planerar nu för nya produktioner med release nästa år. Deckarna om psykopaten Christopher Silfverbielke och polisen Jacob Colt är bland de mest lyssnade svenska ljudböckerna i Storytels historia.

- Nordic Noir är en av de mest populära genrerna i vår tjänst, och suget efter den här typen av fängslande eskapism ökar ständigt, både i Norden och i resten av världen. Storytels fortsättning på Öhrlunds och Buthlers thrillers kommer att få det populära universumet runt Silfverbielke att växa, och göra det mer levande än någonsin. Jag är väldigt stolt över att tillkännage det här avtalet, säger Chief Content Strategy Officer Helena Gustafsson i en kommentar.

Inga finansiella detaljer anges.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Storytel

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Storytel

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt