Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Syncro Group ser stort intresse för Collabs Freemium

Plattformsbolaget Syncro Group meddelar att efterfrågan på dotterbolaget Collabs influencer-marknadsplattform Freemium överstiger interna prognoser. Det framgår av ett pressmeddelande.

Freemium lanserades den 1 februari och tjänsten har 36 bolag som kunder än så länge. Målet är att få in 100 kunder under februari.

"På bara några få dagar har många företag börjat använda tjänsten, och fler företag kommer in varje dag. Vi är otroligt glada över att Collabs Freemium har fått ett så bra mottagande från de företag som nu blivit kunder. Det är också roligt att ha nära dialog med de företag som har sett och förstått vårt mål med Collabs: att verkligen vända upp och ner på branschen och skapa nya kostnadseffektiva sätt för alla företag att bedriva Influencer Marketing som är både mätbar och kostnadseffektiv", säger Fredrik Grufvisare, vd för Collabs.

Collabs kommer nu att fokusera på att få in de första 100 företagen. Strategiska beslut om vilka länder som plattformen ska gå in i och vilka sociala nätverk som ska inkluderas kommer att fattas i dialog med tjänstens kunder.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Syncro

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Syncro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt