Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tata Group uppges överväga att investera ytterligare 2 miljarder dollar i 'superapp' - BN

Det indiska konglomeratet Tata Group överväger att investera ytterligare 2 miljarder dollar i Tata Digital, uppger källor med insyn till Bloomberg News.

Den nya kapitalet ska ges över två år och syftar till att hjälpa onlineplattformen Tata Neu, som gick i drift i april förra året, att stärka sitt digitala utbud, åtgärda tekniska problem och möta eventuella nya utgiftsbehov, enligt en av källorna.

Med Tata Neu kan användarna köpa matvaror och prylar samt boka flygbiljetter och restauranger från varumärken som tillhör Tata. Appen har också en medlemstjänst och erbjuder finansiella produkter som betalning av räkningar, lån och försäkringar.

"Superappen" väntas uppnå en försäljning på cirka 4 miljarder dollar under året fram till den 31 mars, jämfört med det mål på 8 miljarder dollar som sattes upp i början av 2022, rapporterade Bloomberg News i januari.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt