Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Truecaller

Truecaller ska ha ändrat på söksidan - Viceroy har pratat med Dagens Industri

Kommunikationsappen Truecaller har ännu inte bemött onsdagens utsagor från blankarfirman Viceroy Research. Nummerpresentatörstjänsten verkar dock ha ändrat på sin inloggningssida för indiska användare, bolagets största marknad, något Viceroy uppmärksammar i en ny publikation på torsdagen. Det skriver Dagens Industri.

På sin inloggningssida har Truecaller sedan Viceroys första rapport gjort en betydande förändring, menar Viceroy. En funktion som kallas enhanced search och som tidigare var förifylld för indiska användare är nu borta, skriver Viceroy. Funktionen låter Truecaller använda kontaktdata från användarens telefonbok

Di har frågat Truecaller om man ändrat på sidan och i så fall varför, och hur appen förhåller sig till minderåriga.

”Som konstaterat igår, vi återkommer samlat med svar. Vi arbetar vidare”, skriver bolagets IR-ansvarige, Andreas Frid, i ett mejl till Di.

https://www.di.se/nyheter/fler-attacker-mot-truecaller-ska-ha-andrat-pa-soksidan/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Truecaller

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Truecaller

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt