Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

TruthFoto: Unsplash.com

Truth Socials Android-app nu tillgänglig via Google Play Store - spac steg

Donald Trumps sociala medie-bygge har fått sin Android-app för Truth Social tillagd i Google Play Store.

"Det har varit ett nöje att arbeta med Google och vi är glada att de hjälpte oss att äntligen ge alla amerikaner tillgång till Truth Social, oavsett vilken enhet de använder. Idag markerar en viktig milstolpe i vårt uppdrag att återupprätta yttrandefriheten på nätet", uppger företagets vd Devin Nunes i en kommentar.

Beskedet fick Digital World Acquisition Corp, som är den spac som skall köpa bolaget, att stiga på nyheten. Processen att få Trumps sociala mediebolag noterat har dragit ut på tiden efter bland annat legala problem.

Trumps app har tidigare varit portad från Google på grund av oro för brist på moderering.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.