Nyhet

Västra

Västra hamnen upprepar motiverat värde för USWE Sports

Västra Hamnen Corporate Finance noterar fortsatt god efterfrågan från konsumenter för outdoor-bolaget USWE Sports, trots att företagets rapport visade på lägre intäkter och lönsamhet än väntat. I en färsk uppdragsanalys upprepar man det motiverade värdet om 73-93 kronor per aktien.

"Trots att USWE upplevde lägre ordervolymer från distributörer på grund av höga lagernivåer under kvartalet fortsätter efterfrågan från konsumenterna att vara stark. Förutom att lansera en ny webbsida och att VOID noterade sitt bästa kvartal hittills, meddelade USWE förvärvet av Giant Loop för 30 miljoner kronor", skriver Västra hamnen.

Analysbolaget menar att det långsiktiga scenariot för verksamheten förblir intakt och väljer att bibehålla sitt motiverade värdet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om USWE Sports

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien USWE Sports

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt