Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Volymen

Volymen på Coinbase har ökat något i början av året - JP Morgan

Handeln på kryptobörsen Coinbase steg med 0,3 procent under inledningen av 2023, skriver Coindesk som tagit del av data från JP Morgan.

"Vi tror att Coinbase har odlat ett rykte som en välrenommerad, pålitlig mellanhand under en tid. Vi tror att detta rykte bidrar till att driva större marknadsandelar när aktivitetsnivåerna återhämtar sig", skrev analytiker från JP Morgan i en kommentar.

Samtidigt upplevde andra stora kryptobörser nedgångar i handeln under de första veckorna av 2023. För Gemini låg nedgången på 46,3 procent och för Binance sjönk handeln med 6,2 procent.

Störst tapp hade Uniswap med en nedgång på 53,9 procent.

Förutom Coinbase var Uniswap V3 den enda plattformen som såg en högre handel under perioden med en uppgång på 4,4 procent.

https://www.coindesk.com/business/2023/01/24/coinbase-trading-volume-increased-in-january-while-other-exchanges-saw-declines-jpmorgan/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Coinbase

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Coinbase

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt