Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vultus breddar marknaden med analys av sockerrör

Jordbruksteknikbolaget Vultus utökar sin plattform med analys och rekommendationer för sockerrör. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vultus har under växtsäsongen 2022 bedrivit framgångsrika fältstudier tillsammans med odlare, vilka resulterat i högre avkastning på skörd och stora besparingar i gödningsmedel. Sockerrör är en av världens mest odlade grödor och öppnar upp för en stor marknad med samarbetspartners, framförallt i Asien.

- Det är väldigt glädjande att kunna utöka vår plattform med analyser av sockerrör. Fältstudierna har varit väldigt framgångsrika och vår plattform har bidragit till högre avkastning på skörd samtidigt som vi halverar kvävetillförsel. Resultaten kommer öka intresset för Vultus plattform och vi ser stora möjlighet för partnerskap, framförallt i Asien där vi för dialog med flera stora aktörer på marknaden, säger Per Karlsson, vd för Vultus.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Vultus

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Vultus

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt