Vultus utökar samarbete med Growtech Services
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Vultus utökar samarbete med Growtech Services

Vultus utökar sitt samarbete med jordbruksteknikbolaget Growtech Services. Framöver kommer fler fältförsök att genomföras inom sockerrör.

Growtech Services är rådgivare till 5 000 odlare. Tanken är att man skall beräkna sockerrörets sackarosnivåer, avkastning och markförhållanden. Studien väntas pågå från mars till och med sommaren.

"Vi utökar ytterligare vår portfölj för sockerrör med analys av sockerrörets sackarosnivåer, avkastningsberäkningar (kg/ha) och markförhållanden som är relevanta för optimal tillväxt. Tillsammans med vår partner Growtech och deras odlare kommer vi genomföra fältförsök och valideringar av våra rekommendationer", uppger Vultus vd Per Karlsson i en kommentar.

Inga finansiella detaljer anges.

"Vultus analystjänst blir allt viktigare för våra kunder eftersom kraven från myndigheterna ökar och tillgången på vatten minskar. Med ständigt ökande priser och bristande tillgång på gödningsmedel och bekämpningsmedel finns det en stor anledning och efterfrågan bland våra kunder att få tillgång till analys under hela växtsäsongen", säger Tariq Saeed, konsultchef och agronom för Growtech.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Vultus

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Vultus

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt