Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

WaltFoto: Unsplash.com

Walt Disney höjer priset på ESPNs streamingtjänst med 43 procent

Amerikanska nöjesbolaget Walt Disney kommer att höja priset för sportnätverket ESPN:s streamingtjänst med 43 procent till 9,99 dollar per månad. Det rapporterar flera medier däribland CNBC.

Det är den största höjningen som bolaget gjort hittills. Tidigare har bolaget höjt priset med 1 dollar per månad. Detta har gjorts såväl 2020 som 2021.

Samtidigt kommer Walt Disney inte att justera priset på sin egen pakettjänst som innehåller ESPN+, Disney+ och Hulu. Det priset ligger kvar vid 13,99 dollar per månad.

Disney förlorar fortfarande pengar på sin satsning inom streaming, och nyligen lade bolaget ut 2,6 miljarder dollar för att få rätten att sända "Monday Night Football". Bolaget har 22,3 miljoner ESPN+-kunder.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Walt Disney

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Walt Disney

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.